Digitalno poslovanje Turizem Loka

V okviru operacije “E-poslovanje Turizem Loka d.o.o.” smo s podjetjem Studio Mazzini d.o.o., pod strokovnim vodstvom dr. Daria Berginca, izvedli delavnico ter pripravili celostno študijo digitalnega nastopa podjetja na tujih trgih, ki ji je sledila izvedba prenove spletne strani ter portala za varno izmenjavo podatkov na način odzivnega dizajna ter večjezičnosti. Uredili smo gradiva za promocijo na digitalnih sejmih in nadgradili znanja zaposlenih na področju digitalizacije.

Na interaktivni delavnici, smo z mag. Matjažem Mazzinijem obdelali značilnosti socialnih omrežji, pomen strateškega pristopa v načrtovanju komunikacijskih aktivnosti ter uporabo analitike ter sistemov avtomatskega marketinga pri vzpostavljanju učinkovitega prodajnega lijaka. S svojimi izkušnjami je učinkovito in praktično dopolnil naša znanja ter nam dal usmeritve za nadaljnje izboljšave.

Z operacijo želimo izboljšati konkurenčnost podjetja in možnosti za širitev poslovanja na tujih trgih. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.