Piškotki

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, se lahko strinjate s shranjevanjem vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. Te so namenjene vašemu udobju, tako da vam ni treba ponovno vnašati svojih podatkov, ko zapišete drug komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, nastavimo začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ob prijavi nastavimo tudi več piškotkov, ki shranijo vaše podatke za prijavo in izbiro prikaza na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki za možnosti zaslona pa eno leto. Če izberete možnost “Zapomni si me”, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, se v vašem brskalniku shrani dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje nobenih osebnih podatkov in preprosto označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Po 1 dnevu poteče.

Vtičnik WPML

WPML uporablja piškotke za prepoznavanje trenutnega jezika obiskovalca, zadnjega obiskanega jezika in jezika prijavljenih uporabnikov.

V času uporabe vtičnika bo WPML delil podatke o spletnem mestu prek namestitvenega programa. Podatki o samem uporabniku ne bodo deljeni.

Prevajanje nizov WPML

WPML Prevajanje nizov bo vse nize poslal naprednemu urejevalniku prevodov WPML in uporabljenim prevajalskim storitvam.

Upravljanje prevodov WPML

WPML Translation Management bo elektronski naslov in ime vsakega vodje in dodeljenega prevajalca ter samo vsebino poslal naprednemu urejevalniku prevodov in uporabljenim prevajalskim storitvam.

Vdelana vsebina iz drugih spletišč

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd. ). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vgrajeno vsebino, vključno s spremljanjem vaše interakcije z vgrajeno vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto

S kom delimo vaše podatke

Če ste zahtevali ponastavitev gesla, bo v e-pošti za ponastavitev vključen vaš naslov IP.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki shranijo za nedoločen čas. Tako bomo lahko samodejno prepoznali in odobrili vse nadaljnje komentarje, namesto da bi jih zadržali v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), osebne podatke, ki jih posredujejo, shranimo tudi v njihovem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko svoje osebne podatke kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo (le svojega uporabniškega imena ne morejo spremeniti). Te informacije lahko vidijo in urejajo tudi skrbniki spletnega mesta.

Katere pravice imate nad vašimi podatki

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Zahtevate lahko tudi, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v upravne, pravne ali varnostne namene.

Kam so poslani vaši podatki

Komentarji obiskovalcev se lahko preverijo prek samodejne storitve za odkrivanje neželene pošte.